Laden Evenementen

« All Evenementen

Kinderwens speeddate op zaterdagmiddag 19 oktober 2019 – Randstad en omgeving

Datum & tijd: 19 oktober, 13:30 - 17:00 uur

Op zaterdagmiddag 19 oktober 2019 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor worden? Kom dan naar de speeddate! Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven. Voor co-ouderschap focussen we op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten). Tot en met 9 oktober is er een vroegboekkorting van 5 euro per persoon.
Je kunt hier je ticket boeken. Sommige groepen zijn al uitverkocht (er zijn vooral veel groepen voor vrouwen uitverkocht), meld je dan aan voor de reservelijst. Zodra zich meer mannen aanmelden, komen er weer vrouwentickets beschikbaar, dan mailen we de mensen die op de reservelijst staan.
Nadere informatie over deze speeddate vind je op de site van de tickets.

Tijden
13:30 – 16:00 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Tips
– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
– Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Details

Date:
19 oktober
Time:
13:30 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst