Laden Evenementen

« All Evenementen

Kinderwens speeddate donderdagavond 18 juni 2020 – co-ouderschap Amsterdam

Datum & tijd: 18 juni, 20:30 - 23:00 uur

Op donderdagavond 18 juni 2020 organiseren we een speeddate voor wensouders uit Amsterdam en omgeving die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens mee te vervullen. Doelgroep zijn mensen die een roze gezin willen en co-ouderschap overwegen. Deze speeddate-avond is dit keer uitsluitend voor wensouders die co-ouderschap willen regio Amsterdam. (Dus dit keer geen andere regio’s en ook geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.)

Je hebt op deze avond tussen de 8 en 10 gesprekken, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De gesprekken duren 8 minuten.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Ook zal gespecialiseerd familierechten advocaat Wilma Eusman van Advocatenkantoor De Binnenstad aanwezig zijn.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden
Deelname kost tijdens de vroegboekkorting 20,- euro en daarna 25,- euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per bestelling). De ticketverkoop gaat pas in het voorjaar open. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze opent, meld je dan aan voor onze speciale maillijst over onze speeddates, dan houden we je de op de hoogte.

Tijden
19:30 – 22:00 uur; inloop vanaf 19:15 uur en na afloop een borrel tot 22:30 uur.

Tips
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.
Er staat in ieder geval een speeddate gepland voor co-ouderschap Noord-Brabant en Gelderland op 31 januari 2020 en er een speeddate voor co-ouderschap Amsterdam, Utrecht en Zuid-Holland op 22 maart 2020.

Details

Date:
18 juni
Time:
20:30 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst