Laden Evenementen

« All Evenementen

Speeddate en Meet the Pink Parents combinatie – Noord en Oost Nederland – 4 oktober – Zwolle

Datum & tijd: 4 oktober, 20:00 - 23:00 uur

Op vrijdagavond 4 oktober 2019 organiseren we een nieuw soort event, namelijk een combinatie van een borrel voor roze ouders en een speeddate voor wensouders!
De roze-ouder-borrel (Meet The Pink Parents) is voor roze ouders en wensouders uit het hele land, maar vooral voor die uit Noord en Oost Nederland.
De speeddate is voor wensouders die een donor zoeken of co-ouderschap willen uit Noord en Oost Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Donoren zijn welkom uit het hele land.

Meet The Pink Parents:
Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er zijn 2 sprekers die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent, nog niet wilt speeddaten, maar vragen hebt aan ‘pink parents’: kom gerust!
Denk aan dingen als: welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat je nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet the Pink Parents!

Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Klik HIER om je ticket te kopen voor de borrel!

LET OP: Als je een ticket koopt voor de borrel, geldt dit niet voor de speeddate. Mocht je willen deelnemen aan de speeddate, dien je hier losse tickets voor te kopen (je mag dan wel kosteloos naar de borrel).

Speeddate:
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen regelen we dat je in ieder geval alle wensouders ontmoet die dezelfde wens hebben als jij. Daarnaast kun je ook in gesprek gaan met andere wensouders en ook met mensen die al een roze gezin hebben.
Wil je meedoen aan de speeddate deze avond, lees dan meer informatie op de ticketsite en boek daar ook je ticket. Tickets voor de speeddate kosten 12,50 (plus 1,50 reserveringskosten per boeking)

Klik HIER om tickets te boeken voor de speeddate.

LET OP: Als je een ticket koopt voor de speeddate, dan kan je gratis naar de borrel. Je hoeft hier geen losse tickets voor te kopen.

Deze combinatie bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 4 oktober van 20:00-23:00 in Zwolle (locatie wordt later per mail bekend gemaakt)

De bar is geopend vanaf 20:00 tot 22.45. Rond 20.30 zullen er 2 sprekers zijn die kort hun ervaringsverhaal veretellen.
Drankjes zijn voor eigen rekening.

Details

Date:
4 oktober
Time:
20:00 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Zwolle, locatie wordt per mail bekend gemaakt