Laden Evenementen

« All Evenementen

Meet the Pink Parents – Borrel – vrijdagavond 28 februari 2020 – Amsterdam

Datum & tijd: 28 februari, 20:00 - 23:00 uur

Op vrijdagavond 28 februari 2020 organiseren we een borrel voor roze ouders en wensouders!

Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust!

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!
Deze borrel vindt plaats in Amsterdam, maar roze ouders, wensouders en kinderen van roze ouders uit het hele land zijn welkom.

Speciaal programma

Naast het borrelen hebben we ook een paar speciale gasten en programma onderdelen!
Een van de sprekers is cabaretière, presentatrice, actrice, DJ en moeder; Yora Rienstra. Yora heeft zelf een kind met een vrouw. Lees (en luister) hier meer over haar.
Verder worden er 2 korte documentaires vertoond (in een zaal naast de borrel, dus je kunt zelf kiezen of je gaat kijken of niet). Beide docu’s zijn gemaakt door kinderen die opgroeiden in roze gezinnen en vertellen verhalen daarover. Het zijn “Gewoon Anders” van Zoé Beekes en “Dubbel Geluk” van Esmée van Loon. De documentaire-maaksters zijn ook aanwezig en je kunt hen ook vragen stellen.
Daarnaast een kort optreden van Kopje Onder, bestaande uit Jona Bosman (die opgroeide in een roze gezin) en Nicole Kaandorp. Zij brengen een prachtig lied ten gehore over het opgroeien met veel moeders.
Kortom: een prachtig programma, en een leuke borrel. Boek gauw je ticket(s) voor het uitverkocht is!

Cabaretière, actrice, presentatrice, radio DJ en (roze) moeder: Yora Rienstra

Kosten en aanmelden Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een besloten zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.
Koop je ticket(s) hier

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 28 februari 2020 van 20:00-23:00 in Amsterdam, goed bereikbaar met OV. De precieze locatie staat op je ticket.

De bar is geopend vanaf 20:00 tot 22.45. Rond 20.30 zullen er sprekers zijn. Drankjes zijn voor eigen rekening, neem contact geld mee, je kunt bij ons niet pinnen.

(Er is ook een Meet The Pink Parents borrel in Den Bosch op 31 januari 2020)

 

Details

Date:
28 februari
Time:
20:00 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Website:
https://www.ticketjames.com/nl/private-tickets/e89b9b42edfc6808a29dda27f509daf5/1617