Laden Evenementen

« All Evenementen

Mannenavond (vaders en wensvaders) – Maastricht

Datum & tijd: 6 november, 19:00 - 22:00 uur

Op vrijdagavond 6 november 2020 organiseren we in samenwerking met COC Limburg in Maastricht weer een borrel voor vaders van regenboog gezinnen en wensvaders (en hetero mannen die een gezin met een roze tintje willen) over roze ouderschap. De regenboog omvat allerlei kleuren, dus of je nu op mannen of vrouwen valt, transgender, hetero, interseksueel, co-ouder of single bent, met kind of met kinderwens, je bent welkom! Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn welkom. Ben je nog oriënterend en heb je vragen aan ‘roze’ vaders, kom gerust.

Het wordt vooral een avond om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Je kunt ons van alles vragen en we delen graag onze kennis. 

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je de omgeving?  Hoe vertel je de kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Is leuk om te co-ouderen? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten? Hoe pakken we het aan? Wat regel je allemaal? 

Ben je een ‘bijzondere’ vader? Of wil je dat worden? Kom dan naar de mannenavond!

Toegang:

De toegang is deze avond gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het wel prettig: maastricht@meerdangewenst.nl

Voor meer info over Meer dan Gewenst: www.meerdangewenst.nl

Tijd en Locatie:

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 30 november in Café Rosé (COC Limburg) aan de Boggardenstraat 43 te 6211 SN Maastricht.

De bar is geopend vanaf 19.00 tot 22.00. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Vragen?

Email even naar maastricht@meerdangewenst.nl

Details

Date:
6 november
Time:
19:00 - 22:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Maastricht, café rosé
Boggardenstraat 43
Maastricht, 6211 SN
+ Google Maps