Laden Evenementen

« All Evenementen

Speeddate en Meet the Pink Parents combinatie – Brabant en Gelderland – 31 januari – Den Bosch

Datum & tijd: 31 januari, 20:00 - 23:00 uur

Op vrijdagavond 31 januari 2020 organiseren we een combinatie van een borrel voor roze ouders en wensouders en een speeddate voor wensouders!
De roze-ouder-borrel (Meet The Pink Parents) is voor roze ouders en wensouders uit het hele land (wel met nadruk op provincies rondom Brabant), de speeddate is voor wensouders die uit Noord-Brabant en Gelderland (of directe omgeving) komen en die co-ouderschap overwegen en die kennismakingsgesprekken willen met wensouders die dat ook willen.

Ook zal gespecialiseerd familierechten advocaat Nicoline Grijmans van Grijmans Familierecht aanwezig zijn.

Meet The Pink Parents:
Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er zijn 2 sprekers die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent, (nog) niet wilt speeddaten, maar vragen hebt aan ‘pink parents’: kom gerust!
Denk aan dingen als: welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat je nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet the Pink Parents!

Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een zaal huren, zorgen we voor wat hapjes en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Klik HIER om je ticket te kopen voor de borrel!

LET OP: Als je een ticket koopt voor de borrel, geldt dit niet voor de speeddate. Borreltickets zijn alleen voor de borrel.
Mocht je willen deelnemen aan de speeddate, koop daar dan tickets voor. (Je mag dan wel mee borrelen na de speeddate, je loopt dan gewoon naar de andere zaal).

Speeddate:
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen regelen we dat je gesprekken hebt met wensouders van het andere geslacht. Je spreekt elkaar 8 minuten en dan heb je een volgende gesprek. Deze speeddate is alleen voor wensouders uit Noord-Brabant en Gelderland (en directe omgeving) die co-ouderschap willen.
Ook hetero’s die bijvoorbeeld een co-ouderschap willen met een homo(stel) zijn van harte welkom.
Na de speeddate kun je naar de Meet The Pink Parents borrel, daar kun je andere wensouders spreken en ook met mensen die al een roze gezin hebben.
Wil je meedoen aan de speeddate deze avond, lees dan meer informatie op de ticketsite en boek daar ook je ticket. Tickets voor de speeddate kosten 12,50 (plus 1,50 reserveringskosten per boeking)

Klik HIER om tickets te boeken voor de speeddate.

LET OP: Als je een ticket koopt voor de speeddate, dan kan je gratis naar de borrel. Je hoeft hier geen losse tickets voor te kopen.

Deze combinatie bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 31 januari 2020 van 20:00-23:00 in Den Bosch (locatie wordt per mail bekend gemaakt aan de deelnemers.)
Als de speeddate is uitverkocht, meld je dan aan voor de reservelijst, die is meestal zeer kansrijk!

De bar is geopend vanaf 20:00 tot 22.45.
Wij zorgen voor wat hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening. Er is geen pin aanwezig, neem dus contant geld mee.

(Er is ook een Meet The Pink Parents borrel in Amsterdam op 28 februari 2020, en er is een speeddate voor de Randstad op 22 maart en een speeddate voor alleen Amsterdam op 18 juni)

Details

Date:
31 januari
Time:
20:00 - 23:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Den Bosch, adres wordt later gemaild aan deelnemers
Den Bosch,