20 juli | Pride Walk

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20 juli | Pride Walk

Datum & tijd: 20 juli, 12:00 - 15:00 uur

Op 20 juli lopen we met Meer dan Gewenst in Amsterdam mee met de Pride Walk. We vormen altijd een bonte groep met ouders, wensouders, kinderen, fietsjes, buggy’s, kinderwagens, stepjes en delen een heleboel regenboogvlaggetjes uit. We lopen achter een mooie Meer dan Gewenst banner. Wil je meelopen? Meld je aan middels onderstaande formulier: (We verzamelen om 11:30 vlakbij De Dam. De Pride Walk gaat om 12:00 uur van start en we lopen via de Rozengracht, Marnixstraat, Haarlemmerdijk, Haarlemmerstraat en Damrak en eindigen weer op de Dam. We hebben al een paar duizend uitdeel-vlaggetjes besteld!)

Geef je op via onderstaande formulier: dan weten dat je mee wilt lopen en kunnen we je de verzamellocatie mailen.

Aanmelden Pride Walk 2024

Naam

 

20 juli | Pride Walk

Details

Date:
20 juli
Time:
12:00 - 15:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Schuiven naar boven